Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Bedre telefonservice

Klik på overskrifterne:

Bedre telefonservice I Hvorfor sætte kommaer? I 60 års erfaring i en bog I Kritik er en gave I

AKTI-kommunikation 60 år I Et smil mere og et komma færre I

Sprogpolitik og kommatering I Komma - kom her! I

Planlægning i dagligdagen I

 

 

Virksomheder nødt til at give bedre telefonservice

Mange virksomheder giver dårlig telefonservice, selv om det har stadig større betydning for deres image og omsætning, hvordan de svarer kunderne over telefonen.

Telefonservice: Det bliver vigtigere og vigtigere for både private virksomheder og offentlige institutioner, at de er gode til at servicere borgere og kunder over telefonen. Men der er stadig mange, der ikke er gode nok til det, mener kommunikationseksperter.
- Det har voksende betydning for en virksomhed eller en offentlig myndighed, hvordan de kommunikerer udadtil, og hvordan de svarer på telefonen, fortæller Roy Langer, professor i kommunikation ved Roskilde Universitetscenter.
- Man kan reklamere nok så meget for sin virksomhed, men hvis den direkte kontakt til kunderne ikke er god, så får virksomheden alligevel et dårligt image, siger han.
Birthe Berger, der har en bachelor i kommunikation og er direktør i kommunikationsvirksomheden AKTI i Farum mener, at både virksomheder og myndigheder er nødt til at tage alvorligt, at alle de medarbejdere, der sidder i omstillingen eller receptionen skal have lidt smil i stemmen og både faglig viden og firmaviden.
- De virksomheder, der bare sætter en svarmaskine til eller laver et taste-system tager simpelthen ikke kommunikationen alvorligt nok. Hvis man i stedet gør noget ud af telefonservicen, har det betydning for både image og omsætning, siger hun.
Dagbladet Køge og Dagbladet Roskilde 13.november 2006 kmjj

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke