Hent kataloget

Coaching - Hvad lærer du?

Kort & godt I Mål og målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

 

Hvad er coaching?

Coaching er et personligt samtale-, udviklings- og effektiviserings-værktøj som sætter ledere såvel som medarbejdere i stand til at arbejde med derers mål, værdier, problemer, tanker og udfordringer. Ikke på en gang, men stille og roligt. Ofte som et supplement til kurser. En coach hjælper med at få sat fokus på områder man endnu ikke selv har fået øje på.


Hvad coaching ikke er....

Coaching er hverken psykologi, terapi, NLP, hjernevask eller noget religiøst. Og der søges heller ikke bagud, til fortiden, eller på at finde årsagerne til at noget er sket. - Det er snarere almindelig nærværende samtale med en neutral person om de emner der rører sig i dig eller lige udenom.


Hvordan gennemføres forløbet?

Inden første coaching aftales rammer og vilkår. Et forløb består af en kæde af coachinger af 1-1½ times varighed. Forløbene bestilles og betales altid forud, ligesom på åbne kurser. Fokus-personen kommer til AKTIs lokaler i Farum, medmindre flere kolleger har aftalt fortløbende tider i kundens egne lokaler. AKTIs coach styrer processen ved at stille spørgsmålene. Du giver selv alle svarene! Taletiden fordeles groft sagt efter 80/20-princippet hvor fokuspersonen fører ordet. Opgaver indgår i forløbet.


Deltagerforudsætninger

Lyst til at arbejde med dig selv.
Lyst til at nå nye mål.
Lyst til personlig udvikling.
Lyst til at forstå sammenhænge i dit liv.
Ønske om forandring.
Viden om at ikke alle samtaler fører til et forventet resultat lige nu og her.

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside