Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Instruktionsteknik - Mål & målgruppe

Kort & godt I Mål & målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?


Hvor svært kan det være at sidemandsoplære sine kolleger, chefer eller kunder? Mange har prøvet det og må sande at det er mere udfordrende end de tror. For hverdagens roller bliver byttet rundt, man er alene, sidder tæt ved hinanden, har ingen at spørge, det er meget nemmere selv at gøre/løse opgaven -og så skal det ofte gå tjept. Værst er dog at der ofte ingen tid er til at forberede sig. Så hvordan håndterer man nu det?


Hvad er målet med kurset?

Gennem realistiske øvelser får du den teknik, rutine, erfaring og holdningsbearbejdelse der er nødvendig for at tilrettelægge og især gennemføre en effektiv arbejdsinstruktion.


Hvem er målgruppen?

Medarbejdere som selvstændigt skal sidemandsoplære kolleger, chefer og kunder i at benytte nye pc-programmer, omstillingsborde, kopimaskiner, praktiske arbejdsgange, fx oplæring af nye medarbejdere.

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke