Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Mentorforløb

Få mening og overskud, privat eller i arbejdslivet!

Kort & godt

En mentor kan give dig selvindsigt, støtte, udfordringer, overblik, motivation, feedback, viden og værktøjer o.m.a.
Et forløb kan vare fra 5 til 10 gange, eller flere, alle af 50 minutters varighed. I mellem møderne får du opgaver som vi aftaler fra gang til gang. Og du får selvfølgelig samme mentor hver gang.

Honorar: 500 kr + moms for hvert møde.


Mål og målgruppe

Mål aftales individuelt og kan handle om selvværd, selvtillid, planlægning, motivation, skrive ansøgninger, gå til jobsamtaler, læse til eksamen, finde ud af hvad du vil med dit liv, lære at tale eller skrive bedre dansk m.m.

Mentorforløb er for alle der har brug for faglig eller personlig udvikling. Mening eller retning. Alle som mangler feedback eller blot en neutral person der fordomsfrit lytter, spørger og hjælper. Eller som giver dig så meget feedback som du vil have/kan tåle.

Din mentor

hedder Birthe Berger, og hun har lang erfaring med at støtte, tale med og udvikle mennesker til at finde deres potentiale. Igennem 30 år har hun ledet AKTI-Kommunikation og undervist på firmaets 30 forskellige service-, ledelses-, sekretær-, kommunikations- og undervisningskurser. Birthe har også holdt et utal af foredrag om mange af emnerne.Men hun er ikke psykolog, advokat, politibetjent eller anden myndighed. Blot et nærværende, roligt kommunikationsmenneske med masser af konstruktive 'værktøjer.' Hun har spørgsmålene, ikke svarene!

Hvad lærer du?

  • om dit eget potentiale
  • om dine gode sider
  • om dine styrker
  • om dine muligheder
  • om hvad du kan gøre
  • om hvad der er vigtigst lige nu
  • om de næste trin
Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde.' En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere!
Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre.

Heldigvis kan det læres!

Klik øverst under 'Mundtlig kommunikation'!

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside