Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Præsentationsteknik 1 - Mål & målgruppe

Kort & godt I Mål og målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

På dette ’kanonkursus’ har vi valgt at fokusere på projektoren eller pc-kanonen som AV-middel. For rigtigt anvendt er den jo et superb hjælpemiddel når lokalet er stort nok eller tilhørerne mange.
En del formidlere keder imidlertid deres publikum voldsomt fordi de selv bliver opslugt af alt for mange billeder, tekster, lyde og effekter. Det kan ende med at præsentatøren blive en biperson i forhold til AV-midlerne. Der skal imidlertid kun lidt teori og øvelse til for at genvinde deltagernes opmærksomhed og udbytte.
Kunsten er at finde balancen mellem ’mand’, mål og middel så publikum får det de kommer efter, så det bliver en kanon præsentation.


Hvad er målet med kurset?

At lære deltagerne at tilpasse præsentationen så budskabet, ikke teknikken, bliver det vigtigste.

Hvem er målgruppen?

Alle der har brug for at præsentere eller foredrage ved hjælp af en projektor.

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke