Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Stå frem - du kan godt - Mål & målgruppe

Kort & godt I Mål & målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

At sige sin mening ved møder føles rigtig rart. At sige "et par ord" ved en reception gør både andre og dig selv glade. At sige "ja" til at holde et foredrag kan virke som en berusende beslutning. Det interessante er at vi alle sagtens kan gennemføre både et fagligt og et festligt indlæg. Vi ved det bare ikke. At være en god taler er nemlig ikke medfødt. Det er en færdighed der ved træning og vejledning giver såvel selvudvikling som styrke til at turde.

Hvad er målet med kurset?

At opnå frimodighed, sikkerhed og ro til at sige sin mening. At få struktur på tankerne så tilhørerne lytter. At lære nye sider af sig selv.

Hvem er målgruppen?

Alle som mangler erfaring i at tale til en forsamling, stor eller lille. Alle som mangler mod til at tage ordet ved fx møder og i foreninger. Grundlæggende kursus inden Præsentationsteknik.

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke