Hent kataloget

Styr(k) din kommunikation! - Mål & målgruppe

Kort & godt I Mål & målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

At styre og styrke sin kommunikation er to sider af samme sag. Du lærer at styre samtaler og møder så de "glider". Og du får værktøjer til at styrke din kommunikation over for andre i grupper og på tomandshånd. Kort sagt, du lærer at styrke kommunikationen!

Hvad er målet med kurset?

At få færdigheder i andre måder at kommunikere på. At tilegne dig større viden og bevidsthed om hvilke elementer i dialogen der påvirker i positiv/negativ retning, dvs. det der skaber forskellen. At træne i at give og modtage konstruktiv kritik og analyse. Kort sagt: du lærer at styr(k)e din kommunikation.

Hvem er målgruppen?

Alle uanset kompetence- og erfaringsniveau. Alle der har en oprigtig interesse i at forstå andre.


Tilmelding


Tryk her for at printe denne side

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke