Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Undervisningsmetodik - Mål & målgruppe

Kort & godt I Mål & målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

God undervisning kræver tilrettelæggelse og forberedelse så deltagerne når de mål som er sat for undervisningen. At blive en god underviser kræver forberedelse og træning i et forum hvor positiv og negativ kritik med gode råd er accepteret.


Hvad er målet med kurset?

Gennem realistiske øvelser får du den teknik og rutine der er nødvendig for at tilrettelægge og gennemføre et sammenhængende undervisningsforløb. Du bliver en bedre underviser.


Hvem er målgruppen?

Instruktører eller trænere som selvstændigt eller parvis skal udvikle, tilrettelægge, gennemføre og følge op på korte lektioner eller længere undervisningsforløb.

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar. For resultater, beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke