Kursusdatoer, steder og priser ligger under de enkelte kurser

Hent kataloget

Forhandlingsteknik

Kort & godt I Mål & målgruppe I Undervisningsplan I Hvad lærer du?

Dette kursus holdes kun som virksomhedskursus!

Mange uventede reaktioner kan opstå under en forhandling – i form af overraskende tilbud, pludselige spørgsmål eller "uskyldige" fælder der lægges ud, så parterne føler sig testet. At være godt forberedt kan mindske følelsen af at blive taget i timen, men oftest kan meget "guld" gennemtænkes som gavner såvel proces som resultat. Begge dele er kursets fokus. Læs mere under 'Undervisningplan'!

6-12 deltagere

2 dage fra kl. 9:00 -16:30

Honorar: 34.000 kr.

Til AKTIs honorar lægges moms, transport samt evt. ITV og instruktørs hotelophold. Hertil kommer lokaleleje, deltagere og instruktørs forplejning og evt. overnatning.

Ring og tal med os om mål, indhold, varighed, ITV og speciel tilpasning..

 

 

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

’Det er gult kort at sidde med ved et møde og bare forbløde’. En holdning der siger noget om at ledelsen forventer at alle skal deltage fordi alle har et ansvar for beslutninger og processer. Så tavshed er ikke guld længere! Erhvervsmæssigt skal mange ansatte kunne rejse sig op og holde en tale, lede et møde, undervise eller instruere andre. Eller bare kunne forstå kommunikationens mekanismer for at kunne give feedback og udvikle andre. Heldigvis kan det læres!

Klik på kurserne i Topmenuen under:

'Mundtlig kommunikation'

 

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside