Hent kataloget

Kurserne

 

Klik på overskrifterne

Historiens tilblivelse I Historien I Kurserne I Anekdoter I Kursusvurderinger
Kursusemnerne handlede – dengang som nu - om kommunikation på en eller anden måde. En bred vifte af tidløse klassikere opstod, fx talerteknik, mødeteknik, forhandlingsteknik, service- og kundebetjening, telefonservice og mange mange flere. De mere utraditionelle, i hvert fald i AKTIs regi, var musikkendskab og et helt specielt og meget populært værtindekursus der foregik ved at deltagernes koner blev inviteret med den sidste dag et internatkursus foregik!

I 60’erne lancerede AKTI med stort held sekretærkurser og 70’rnes nye tiltag var pædagogiske kurser i undervisningsmetodik, interviewteknik og… I 80’rne ledelse…

Ideen med AKTIs undervisning udsprang af Dale Canegies kursus: ’Effective Speaking, LeadershipTraining and Human Relations’. I dag formulerer vi det således: Ideen med AKTI er at give mennesker større effektivitet og øget trivsel ved at gøre dem bedre til at kommunikere.

Underviserne har altid været meget velkvalificerede og ofte højtuddannede. Selv i midt-4o’rne hvor betalingen var så god som 9 kr. i timen, appellerede jobbet til personer med universitetsuddannelser. Og fra 1942 til nu har ikke færre end 140 været fastansatte. Og så er gæstelærere ikke medregnet! Hertil kommer et utal af administrative medarbejdere der har fungeret som sekretærer, trykkere, kursusproduktion, telefonsælgere, omstilling mm. Da AKTI i midten af 80’rne talte flest medarbejdere, var der 35 ansatte.                                    


Tilmelding


Tryk her for at printe denne side

Kontakt os

Telefon: 2616 9611eller send en mail

linie Mundtlig kommunikation mellem mennesker

 

AKTI-Kommunikation ·Paltholmterrasserne 80 B · 3520 Farum · Telefon 2616 9611 · Sitemap 
Gå til Akti's forside Modtag nyt om kurser og tilbud direkte i din indbakke